Virtual Assistant

Sinds 1 mei 2013 bied ik ook diensten aan als VA (virtual assistant)

Wat is een VA?

Een Virtual Assistant is vaak een Personal Assistant op afstand. Iemand die vanuit huis (of soms op locatie) allerlei werkzaamheden kan uitvoeren voor een ondernemer. In deze column, die ik samen met twee andere VA's heb geschreven, staat meer informatie. http://www.mkbservicedesk.nl/10846/de-meerwaarde-nederlandse-virtual-assistant.htm

 

Wat kan een VA voor u betekenen?

Stel, u bent ondernemer en heel druk met uw core business en eigenlijk wilt u niet veel andere "regeldingen" (zoals correspondentie, agendabeheer, inkoop, vergaderingen en evenementen organiseren, reizen boeken, PR, sociale media) hoeven doen. Ook de administratie kan vaak een struikelblok vormen. Als VA kan ik u deze werkzaamheden heel efficiënt uit handen nemen. Het voordeel van een VA is dat u geen extra kantoorruimte nodig heeft en dat u enkel de uren betaalt die nodig zijn om u optimaal te kunnen ondersteunen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken, via e-mail: info@ankataalservices.nl of telefonisch: 06-14660150.

 

Wat zijn de kosten?

Het minimumtarief bedraagt € 60,00 per uur en is afhankelijk van het soort werkzaamheden en het aantal afgenomen uren / contracturen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Reiskosten: € 0,30 per km.

Alle tarieven zijn excl. 21% btw.

ANKA Taalservices

Gevestigd in Wateringen

KvK nummer 30236361

Privacyverklaring

Telefoon: 06-14660150

E-mail: info@ankataalservices.nl

 

ANKA Taalservices

Gevestigd in Leidschendam

KvK nummer 30236361

Privacyverklaring

Telefoon: 06-14660150

E-mail: info@ankataalservices.nl